Įdomu:)


2010 m. sausio 26 d., antradienis

"WellnessPack" vyrams ir moterims

Kodėl šis produktas unikalus?

Tik dėl vieno pakelio pagerėja organizmo veikla, savijauta ir odos būklė:
  • Sudėtyje yra natūralaus ir veiksmingo antioksidanto astaksantino, randamo Stokholmo archipelage, Švedijoje. Unikali astaksantino savybė pagerinti raumenų veiklą ir ištvermę. 
  • Astaksantinas yra 100 kartų stipresnis už įprastus antioksidantus (pvz., vitaminą A) kovojant su laisvaisiais radikalais.
  • Tiekdamas aukštos kokybės Omega 3 riebiąsias rūgštis, jis pagerina smegenų, širdies ir kraujagyslių veiklą, odos būklę;
  • Aprūpina organizmą gerai subalansuotu 12 vitaminų ir 6 mineralų deriniu, sukurtu  kasdieniams vyro, moters poreikiams patenkinti.
  • Rekomenduojama dienos norma yra sukurta pasiekti optimalų rezultatą.

Kokia sudėtis?

Astaksantinas

Astaksantinas yra randamas Stokholmo archipelage, tai unikalus ir veiksmingas antioksidantas. Jis auginamas Švedijoje iš vienaląsčių Haematococcus Pluvialis dumblių pagal unikalų metodą. Įrodyta, kad astaksantinas yra 100 kartų stipresnis už kitus antioksidantus, pvz., vitaminą E. Astaksantinas apsaugo dumblių ląsteles nuo laisvųjų radikalų ir UV spindulių poveikio, pakeičia spalvą iš žalios į raudoną, kai dumbliai išplaunami į krantą ant archipelago krantų.


Wellness by Oriflame sudėtyje yra didžiausias natūralaus astaksantino kiekis. Grožiui ir gerai savijautai reikalingo astaksantino kiekis buvo patvirtintas klinikiniais tyrimais.
Klinikiniai tyrimai patvirtino, kad astaksantinas žymiai pagerina raumenų veiklą ir ištvermę. Jis nukenksmina laisvuosius radikalus raumenyse ir neleidžia jų pažeisti, saugo raumenis nuo degeneracijos. Be to, astaksantinas atstato raumenims padarytą žalą ir pagerina raumenų patvarumą sumažindamas pieno rūgšties lygį organizme. Astaksantinas ne tik atstato pažeistus raumenis, bet ir padeda raumenims atsigauti po įtemptos veikos. Astaksantinas turi savybę pagauti laisvuosius radikalus ląstelių viduje ir išorėje, taip pat ląstelių membranoje. Ši savybė labai svarbi gerai savijautai ir gyvybingumui.

Astaksantinas labai svarbus norint išsaugoti šviežią ir sveiką odą, kadangi jis kovoja su laisvaisiais radikalais, atsiradusiais ląstelėse dėl UV spindulių, oro užterštumo, rūkymo, nepilnavertės mitybos, streso ir panašiai. Neutralizuodamas laisvuosius radikalus astaksantinas apsaugo odą ir padeda jai atsinaujinti.

Omega 3

Wellness by Oriflame Omega 3 gaunamas iš kruopščiai atrinktų natūralių žuvų taukų.
Omega 3 riebiosios rūgštys reikalingos kiekvienam. Šios gerosios riebiosios rūgštys yra gyvybiškai svarbios mūsų organizmui. Mūsų organizmas pats šių rūgščių negamina, todėl turime kasdien papildyti mitybą Omega 3 riebiosiomis rūgštimis. Daugeliui žmonių trūksta Omega 3 riebiųjų rūgščių, nes jie nepakankamai valgo skumbrių ir lašišų. Kad patenkintumėme organizmo poreikius, turime papildomai suvartoti reikalingą kiekį Omega 3 riebiųjų rūgščių. vartodami Wellness by Orifleme Omega 3 jūs patenkinsite savo organizmo kasdieninius poreikius.
Omega 3 yra gaminami iš sardinių ir ančiuvių, gyvenančių Atlanto vandenyne. Natūralūs žuvų taukai iš karto pakuojami į kapsules, kad būtų užtikrinta aukšta kokybė ir šviežumas.

Vitaminai ir mineralai sukurti specialiai vyrams/moterims

Kasdieninis multivitaminų ir mineralų vartojimas papildo, bet nepakeičia sveikos mitybos. Tais atvejais, kai mes valgome per daug perdirbto maisto, kuriame mažai sveikų mūsų organizmui medžiagų, vitaminai ir mineralai tarsi užpildo mitybos spragas. Subalansuotas Wellness by Oriflame multivitaminų ir mineralų kompleksas vyrams/moterims yra sukurtas kasdieniams vyrų/moterų vitaminų ir mineralų poreikiams patenkinti. Kad būtų užtikrintas optimalus veiksmingumas ir absorbavimas mes naudojame tik efektyviausias maistingąsias medžiagas.

Kodėl aš turėčiau vartoti šį produktą?

  • Pagerina raumenų veiklą ir ištvermę.
  • Aprūpina organizmą reikalingais vitaminais ir mineralais.
  • Pagerina smegenų veiklą, širdies ir kraujagyslių darbą.

Kaip aš turėčiau juos vartoti?

  • Kad būtumėte sveiki ir kasdien gerai jaustumėtės, vartokite po vieną Wellness Pack  pakelį per dieną, po pagrindinio valgio.
  • Norėdami geresnių rezultatų ir optimalaus maistingųjų medžiagų kiekio, gerkite Wellness by Oriflame Natural Balance kokteilius ir Wellness Pack . Kartu jie sudaro puikų jūsų geros savijautos ir organizmo veiklos pamatą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą