Įdomu:)


2010 m. sausio 26 d., antradienis

„Natural Balance“ kokteilis

Kuo šis gaminys unikalus?

Natural Balance kokteilis yra unikalus savo savybėmis:
  • Natūralūs maistiniai ingredientai trys puikūs baltymų šaltiniai
    Natural Balance kokteilio formulė tai visiškai natūralūs, optimaliai subalansuoti ingredientai. Obuoliai, erškėtuogės, tirpiosios ir netirpiosios cukrinių runkelių skaidulos tai trys labai geri baltymų šaltiniai, būtini sveikai mitybai. Šie baltymų šaltiniai padeda organizmui maksimaliai įsisavinti svarbias medžiagas, kurios reikalingos organizmo veiklai.
  • 8 intensyvių tyrimų metai ir patentuota formulė
    Natural Balance kokteilis tai 8 metai intensyvių tyrimų, atliktų Švedijoje, vadovaujant profesoriui Stig Steen ir jo komandai, rezultatas. Šie tyrimai buvo atlikti siekiant pagerinti pooperacinę pacientų būklę po plaučių ir širdies persodinimo operacijų. Taip pat buvo pastebėta šio kokteilio nauda ir sveikiems žmonėms: vartojant šį kokteilį tapo lengviau reguliuoti svorį bei padidėjo energingumas. 
  • Omega 3
    Natural Balance kokteilio sudėtyje yra specialiai lesintų vištų kiaušinių. Šiuose kiaušiniuose esančių Omega 3 ir 6 santykis yra toks pat, kaip ir žmogaus smegenyse. 
  • Klinikiniais tyrimais patvirtintas svorio sumažėjimas ir padidėjęs energingumas
    Profesorius Stig Steen ir jo grupės išsamūs svorio kontroliavimo tyrimai atliekami moderniai įrengtoje mitybos laboratorijoje, esančioje Igelösa. Šio tyrimo rezultatai patvirtinti dokumentais. 
  • Ar dokumentais patvirtintas žemas Glikemijos indeksas
    Natural Balance kokteilio sudėtyje esantys obuolių, erškėtuogių ir išrūgų angliavandeniai įsisavinami lėtai ir palaiko pastovų cukraus kiekį kraujyje. 
  • Tik natūralios skonio medžiagos
    Natural Balance skonio medžiagos yra natūralios ir suteikia kokteiliui puikų skonį. 


Kokia sudėtis?

Natural Balance kokteilis tai 8 metusŠvedijoje trukusių tyrimų rezultatas. Šio kokteilio formulė yra unikali ir užpatentuota. Kokteilį sudaro natūralūs optimaliai suderinti ingredientai: žirnių baltymai, kiaušinių baltymai ir išrūgų baltymai.


Šie trys baltymų šaltiniai skatina optimalų ląstelių funkcionavimą ir sukelia sotumo jausmą. Tokiu būdu organizmas natūraliai suvartoja mažiau kalorijų, kurios labai svarbios metant svorį ar kontroliuojant kūno svorį. Optimalus baltymų, riebalų ir angliavandenių santykis padeda išlaikyti pastovų cukraus kiekį kraujyje.
Natural Balance kokteilyje yra obuolių pektinų, kurie naudingi organizmo gleivėms, taip pat vitaminais turtingų erškėtuogių ir cukrinių runkelių skaidulų, kurios reikalingos tam, kad virškinimo sistema būtų sveika ir tinkamai funkcionuotų.
Vidutinė maistinė vertė, 18 g:
Energetinė vertė 65 kcal/ 280 kJ
Baltymų 7,5 g
Angliavandenių 6 g
Riebalų 1,5 g
http://lt.oriflame.com/products/product-list.jhtml?prodCat=wellness&brandCat=weshakes

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą