Įdomu:)


2010 m. sausio 29 d., penktadienis

"Hair X" Juk norite tureti gražius plaukus, tiesa?

Informacija kaip išsirinkti šampūną pagal poreikį ir plaukų tipą:)
"Hair X " sukurta unikalios mokslinės sistemos pagrindu, todėl lengvai išsprendžia plaukų priežiūros problemą, o jūs džiaugiatės sveikais ir kondicionuotais plaukais.


"Hair X" asortimentas:
14707-08 - "Hair X Colour Protect" plaukų priežiūros priemonės dažytiems plaukams
Spalvą tausojantis šampūnas su ColourPro+ kompleksu skirtas tam, kad jūsų plaukai atrodytų puikiai, o spalva ilgai išliktų. Švelniai valo ir drėkina. Dauguma šampūnų nuplauna spalvą, o šis siūlo didesnę spalvos apsaugą. Tirštas kondicionierius su ColourPro+ kompleksu, kuris išlaiko dažytų plaukų žvilgesį ilgesnį laiką. Su UV filtrais, kurie padeda spalvai ilgiau neišblukti, bei aktyviosiosmis medžiagomis, kurios padeda išlaikyti drėgmę ir žvilgesį bei lengviau iššukuoti ir, žinoma, plaukai ilgiau atrodo nepriekaištingai.
15580-81 - "Hair X Volume Boost" šampūnas ir nenuplaunamas kondicionierius
Puikiu poveikiu pasižymintis šampūnas su VoluMax kompleksu grąžina sukritusiems, ploniems plaukams gyvybingumą ir suteikia taip reikalingo purumo. Šampūnas neapsunkina plaukų ir pakelia juos nuo šaknų iki galiukų. Lengvas ir veiksmingas purškiamas kondicionierius su VoluMax kompleksu neapsunkina plaukų, tačiau suteikia jiems glotnaus purumo. Purkškite ant drėgnų švariai išplautų plaukų. Nuskalauti nereikia. Purumui, kuris atskleidžia tikrąjį jūsų plaukų grožį.
14719-20 - "Hair X Pure Balance" šampūnas ir kondicionierius
Balansuojamasis šampūnas su VitaPure kompleksu bei mentoliu, pašalina riebalų perteklių ir padeda išlaikyti sveikų plaukų būklę. Drėkinantis ir gaivinantis šampūnas, kad plaukai būtų gaivūs ir subalansuoti nuo šaknų iki galiukų. Veiksmingai kondicionuoja plaukus padedant VitaPure kompleksui, kuris skirtas riebiems plaukams. Skatina natūralų žvilgesį, spindesį bei gaivą. Veikia nuo plaukų šaknų iki galiukų, tad plaukai pamaitinami, tampa lengvi ir juos lengva suvaldyti.
14715-16 - "Hair X Daily Care" plaukų priežiūros priemonės kasdieniniam naudojimui
Kasdien tinkantis naudoti šampūnas su HydraPlus kompleksu, kuris rūpinasi kasdieniniais jūsų plaukų poreikiais. Švarūs, lengvai sutvarkomi, kupini drėgmės plaukai kasdien. Tegul tai tampa jūsų kasdienine rutina - jūsų plaukams tai tikrai patiks. Efektyvus purškiklis su HydraPlus kompleksu, kuris palengvina susivėlusių plaukų iššukavimą ir plaukai tampa geriau sudrėkinti, mažiau garbanoti ir išsiplaikstę. Purkškite ant drėgnų, ištrinktų plaukų, nereikia nuskalauti. Tegul tai tampa jūsų kasdienine plaukų priežiūros rutina!
14710-13 - "Hair X Repair Therapy" šampūnas, kondicionierius, kaukė ir serumas plaukų galiukams
Atkuriamasis šampūnas su hidrolizuotu kviečių baltymu, kuris padeda pamaitinti viršutinį plauko sluoksnį; maitina, stiprina ir pagerina pažeistų plaukų išvaizdą - tai NutriRepair sistemos poveikio dalis. Veiksmingas kondicionierius, papildytas hidrolizuotu kviečių baltymu bei specialiomis veikliosiomis medžiagomis, saugo pažeistus plaukus nuo susivėlimo ir padeda juos apsaugoti bei grąžina žvilgesį. Naudokite plaukus glotninančią kaukę kiekvieną savaitę. Tepkite ant švariai išplautų plaukų, paskirstykite šukomis, palikite 5 minutėms ir nuskalaukite. Specialios atkuriamosios medžiagos bei taukmedžio aliejus pamaitina plaukus ir geriau juos saugo, minkština ir suteikia žvilgesio. Bet kada galite užtepti puikaus serumo su rūpestingai sukurtu silikono kompleksu ant plaukų galiukų ir apsaugoti plaukus nuo žalos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą