Įdomu:)


2010 m. sausio 17 d., sekmadienis

Keli patarimai

1. Keturi plaukų priežiūros žingsniai
Mano įprasta plaukų priežiūros procedūra – tai šampūnas, kondicionierius ir nenuplaunamas purškiamasis plaukų kondicionierius. Vieną kartą per savaitę aš naudoju specialią plaukų priežiūros kaukę. Tai tapo mano įpročiu.

2. Vėsus, vėsus, vėsus!
Plaukus iš pradžių skalaukite vėsiu vandeniu, po to šiltu, niekada neskalaukite karštu vandeniu. Skalaukite tol, kol pajusite, kad plaukai tikrai švarūs ir „girgžda“.

3. Vieną kartą per savaitę plaukų kaukė
Vieną kartą per savaitę, išplovę galvą šampūnu, naudokite plaukų kaukę. Užtepkite kaukę ant drėgnų plaukų ir šukuodami tolygiai paskirstykite kaukę nuo plaukų šaknų iki galiukų. Palikite kaukę penkias minutes, po to gerai išskalaukite.

4. Kirpkite nedaug, bet dažnai
Jūsų plaukai atrodys gražiau, jeigu juos kirpsite reguliariai kas 8–10 savaičių. Kirpkite nedaug, tačiau reguliariai.

5. Šlapi plaukai – trapūs plaukai
Šlapių plaukų niekada nešukuokite šepečiu. Norėdami iššukuoti susivėlusias šlapias sruogas naudokite šukas retais dantukais arba paskirstykite plaukus pirštais.

6. Sveikas gyvenimo būdas – sveikesni plaukai
Jei maitinsitės reguliariai, sveikai ir valgysite įvairų maistą, pastebėsite, kad jūsų plaukai tapo sveikesni ir gražesni. Nuo to, kaip rūpinatės savo kūnu, priklauso jūsų odos ir plaukų būklė.

7. Rūpinkitės plaukais vasarą
Vasarą saulė ir vanduo kenkia jūsų plaukų būklei, spalvai ir blizgesiui, todėl naudokite plaukų priemones su UV filtrais, pvz., nenuplaunamus kondicionierius, kurie neleidžia plaukams išsausėti. Serijos „HairX Summer Care“ priemonės: šampūnas, kondicionierius ir kaukė, specialiai sukurti apsaugoti plaukus vasarą nuo UVA ir UVB spindulių.

8. Plaukai ir soliariumai
Soliariumai, kaip ir saulė, blukina natūralius ir ką tik nudažytus plaukus. Jei nuolatos deginsitės soliariumuose, jūsų plaukai taps silpnesni, sausesni, o galiukai lūžinės.

9. Plaukų šepečiai
Ieškodamos tinkamo plaukų šepečio pagalvokite, kokio jums reikia: apvalaus (plaukų apimčiai padainti) ar plokščio (plaukams iššukuoti).

10. Svarbu ne KIEK...
...bet KAIP šukuojate plaukus. Jei jūsų plaukai susivėlę, pradėkite šukuoti nuo plaukų galiukų ir po truputį kilkite į viršų. Naudokite nenuplaunamus serijų „HairX Volume Boost“ ir „HairX Daily Care“ kondicionierius, kurie palengvins plaukų iššukavimą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą