Įdomu:)


2010 m. balandžio 2 d., penktadienis

Šilko švelnumas, ilgalaikis rezultatas. Vaško juostelės depiliacijai SILK & SMOOTH



Depiliacija – tai nepageidaujamų odos plaukelių šalinimas. Depiliuojant visas ar dalis plauko yra pašalinimas nuo odos paviršiaus. Yra keletas depiliacijos būdų, tokių kaip skutimas, cheminė depiliacija (plauko suardymas cheminėmis priemonėmis – kremais, geliais.), depiliacija vašku.

Pats populiariausias depiliacijos būdas yra skutimas. Ši procedūra yra paprasta, greita ir neskausminga, ją galima atlikti namuose ir beveik neturi šalutinio poveikio. Akivaizdus minusas – plaukeliai greitai pradeda augti vėl.

Tiems, kas norėtų ilgalaikio efekto ir neturi galimybių skustis plaukelių 2–3 kartus per savaitę, kosmetologai ekspertai siūlo depiliaciją vašku. Veikimo principas labai paprastas: specialiu vašku plaukeliai prilimpa prie juostelės ir šalinami kartu su ja.

Serijos „Silk & Smooth” naujiena – vaško juostelės su natūraliu bičių vašku. Tai greitas ir patogus būdas suteikti odai švelnumo ir glotnumo ilgam laikui. Dabar prisiminus apie depiliaciją tereikia prisiminti vaško juosteles kartą per 4 savaites..

Depiliacinės vaško juostelės „Silk & Smooth”
        Šalina plaukelius iš gilesnio poodinio sluoksnio. Tai nėra tiesiog plauko nupjovimas odos paviršiuje, bet ir jo šaknies pašalinimas.
        Leidžia rečiau atlikti depiliacijos procedūrą. Lyginant su skutimu, depiliacija vašku atliekama 8-12 kartų rečiau (priklausomai nuo individualaus plaukelių augimo greičio).
        Sudėtyje yra minkštinamųjų (šilko proteinų) ir drėkinamųjų (medvilnės ekstraktas) komponentų. Užteptas ant juostelės bičių vaškas veikia raminamai ir drėkina, turi antioksidanto savybių, gerinančių odos būklę.
Komplekte esančios servetėlės sumirkytos minkštinamosiomis priemonėmis, jos padės pašalinti nuo odos vaško likučius ir išvengti sudirginimų.

Naudojimas:
1.     Sušildykite dvigubą juostelę, suspaudę ją delnuose ir kurį laiką palaikykite.
2.     Atsargiai padalykite juostelę į dvi dalis.
3.     Prispauskite abi juosteles plaukuotus odos plotus ir išlyginkite plaukų augimo kryptimi.
4.     Po minutės, kai vaškas atvėsta, staigiu judesiu nulupkite juostelę prieš plaukų augimo kryptį.
5.     Vaško likučius nuvalykite minkštinamąja servetėle, kurią rasite komplekte.

18650 Depiliacinės vaško juostelės „Silk Smooth“
Pašildykite juosteles ir atsikratykite nepageidaujamų plaukelių ant odos. Plaukeliai šalinami kartu su folikulais, tai užtikrina puikų rezultatą ir pailgina tarpus tarp depiliacijos procedūrų. Sudėtyje 100% natūralus bičių vaškas, švelniai veikiantis odą, o taip pat šilko proteinas ir medvilnės ekstraktas. Rinkinyje: 16 (8 dvigubos) juostelės, 2 servetėlės vaško lokučiams šalinti po depiliacijos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą