Įdomu:)


2010 m. balandžio 2 d., penktadienis

Grožis iš gamtos. Plaukų priežiūros priemonės „Olive & Bamboo“

 
 
 „Nature“ kolekcijos šampūnas, kondicionierius ir plaukų kaukė su augaliniais ekstraktais suteikia plaukams visapusę priežiūrą ir stiprina juos. Pasimėgaukite gaiviu žalumos aromatu!

Gražūs plaukai – tai teisinga jų priežiūra: trinkimas, drėkinimas ir maitinimas. Natūralūs augalų ekstraktai nuo seno vartojami siekiant suteikti plaukams gyvybingumo, lankstumo, purumo ir sveiko blizgesio.

Naujai plaukų priežiūros priemonių serijai su gaiviu žalumynų aromatu „Oriflame“ specialistai parinko drėkinamąjį alyvų ekstraktą ir atkuriamąjį bambuko ekstraktą, kad galėtumėte įvertinti augalinių ingredientų veiksmingumą ir natūralų savo plaukų grožį.

Alyvų ekstraktas
·         puikiai išplauna ir efektyviai drėkina
·         intensyviai maitina
·         atkuria plauko struktūrą
·         minkština ir išlygina

Bambuko ekstraktas
·         turtingas silicio dioksidu
·         efektyviai atkuria plauko struktūrą
·         stiprina
·         daro plaukus lanksčius ir elastingus

Prieš tris savaites pasirodžiusių skysto rankų muilo, kūno kremo šveičiamosios dušo želės „Olive & Bamboo“ kolekciją 5-tame 2010 metų kataloge papildė trys plaukų priežiūros priemonės – stiprinamasis šampūnas, stiprinamasis kondicionierius ir stiprinamoji plaukų kaukė „Olive & Bamboo“.

Naudojimas:
1.     Ištrinkite plaukus šaupūnu, kurį galite naudoti taip dažnai, kiek reikia jūsų plaukams, t. y. kad ir kasdien.
2.     Kaskart po trinkimo naudokite kondicionierių, kad plaukai taptų švelnūs ir paklusnūs.
3.     Kartą per savaitę naudokite plaukų kaukę. Vienkartiniai paketėliai labai patogūs naudoti.

18478 Stiprinamasis šampūnas „Olive & Bamboo“
Minkštinamasis, maitinamasis šampūnas su drėkinamuoju alyvų ekstraktu ir atkuriamuoju bambuko ekstraktu švarina ir gaivina plaukus, suteikia jiems malonaus aromato.
 200 ml.

18479 Stiprinamasis kondicionierius „Olive & Bamboo
Švelnus aromatingas kondicionierius intensyviai drėkina ir maitina plaukus, suteikia jiems  gražaus spindesio. Sudėtyje yra natūralių alyvų ir bambuko ekstraktų.
 200 ml.

20471 Stiprinamoji plaukų kaukė „Olive & Bamboo
Maitinamoji kaukė su alyvų ir bambuko ekstraktais stiprina plaukus, daro juos paklusnius ir žvilgančius. Kaukę iš pakuotės užtepkite ant švarių plaukų, paskirstykite per visą plaukų ilgį, po 5 min. nuplaukite. Naudokite kartą per savaitę.
20 ml.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą