Įdomu:)


2010 m. gegužės 1 d., šeštadienis

Išbandykite ir Jūs :) !!!!!

Nuostabus gaminys, kurį norėčiau Jums aprašyti, tiesiog daro stebuklus! Naujos Oxygen Boost kapsulės veido odai. Tik vieną kartą pabandžiau ir to užteko, kad pamilčiau šį gaminį. Taigi aš tiesiog nusukus kapsulės galvutę užtepiau serumą ant veido. Jausmas nepakartojamas - iškarto visa oda pasidarė lyg šilkas. Kas svarbiausia iškart dingo sausos odos vietos ir veido spalva susilygino bei  oda pasidarė gražesnė ir išsivalyta. Pabandykite ir Jūs tikrai liksite patenkinti. Štai gaminio aprašymas:

Leiskite odai kvėpuoti!

Ankstesniuose kataloguose buvo pristatytos kolekcijos „Optimals Oxygen Boost“ priemonės. Reguliariai naudojant šios kolekcijos priemones oda tarsi išvaloma ir prisotinama deguonimi, pripildoma gyvybinės energijos, geriau kvėpuoja ir atrodo sveika.

Kolekciją „Optimals Oxygen Boost“ papildė puiki naujiena. Kapsulės „Optimals Oxygen Boost“ tai ypač švelnios tekstūros, patogi ir efektyvi priemonė, stimuliuojanti odos ląstelių kvėpavimą. 2 savaičių naudojimo kursas padės odai atrodyti gaiviai ir sveikai.

Aktyvioji formulės medžiaga – Oxygen Boost:
Natūraliame komplekse su mielių ekstraktu yra amino rūgščių ir peptidų. Stimuliuoja deguonies patekimą į epidermio ląsteles ir stiprina jų gyvybingumą. Antioksidantai stabdo ląstelių senėjimą.

Patvirtinti naudojimo rezultatai:
·         Efektyviai pagerina ląstelių kvėpavimą per 14 dienų;
·         Oda atrodo sveikesnė 95 %*
*Remiantis rezultatais tyrimo, kuriame dalyvavo 63 moterys savanorės.

Naudojimas:
Kapsulės turinį užtepkite ant švarios veido ir kaklo odos. Trinkite, kol visiškai susigers. Po to rekomenduojama užtepti veido kremą „Optimals Oxygen Boost“, siekiant sustiprinti ląstelių aprūpinimo deguonimi efektą. Svarbu: kapsulės skirtos tik išoriniam naudojimui!

Trumpas aprašas
Kapsulės su serumu, stimuliuojančiu epidermio ląstelių aprūpinimą deguonimi, kuris padeda odai atrodyti sveikai ir gaiviai.

18154 Kapsulės „Optimals Oxygen Boost“
Efektyvi priemonė su natūraliu mielių ekstraktu stimuliuoja odos ląstelių kvėpavimo procesus. Vos po 2 savaičių naudojimo oda atrodo atgaivinta, praturtinta deguonimi. Rekomenduojama kapsules naudoti prieš tepant kremą „Optimals Oxygen Boost“. Kiekviena kapsulė skirta vienkartiniam panaudojimui. Pakuotėje 14 kapsulių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą