Įdomu:)


2010 m. gegužės 1 d., šeštadienis

Naujas tuoletinis vanduo „Chiffon by Ani Lorak“

Tęsdama bendradarbiavimą su žvaigždėmis, „Oriflame“ pristato naują projektą – populiarią atlikėją ir Eurovizijos prizininkę Ani Lorak katalogo puslapiuose. Žavi ir moteriška dainininkė, pakerėjusi visus savo melodingomis dainomis švelniu balsu, ji tapo viena iš naujo moteriško savo vardo aromato kūrėjų. Tualetinio vandens „Chiffon by Ani Lorak“ kompoziciją sukūrė prancūzų parfuminkė, dalyvaujant Ani Lorak.

Celine Ripert, parfumininkė: Įkvėpimo sulaukiau iš karto susipažinusi su Ani kūryba, pamačiusi ją scenoje, išgirdusi švarų ir kerintį jos balsą, atskleidžiantį švelnumą ir jėgą tuo pat metu. Kurdamos šio aromato kompoziciją, mes nusprendėme, kad jis taps trapaus švelnumo ir atviro jausmingumo kontrastu, atskleidžiančiu moters prigimtį. Toks kontrastas perteikiamas rytietiškų, medienos ir gelių natų deriniu.“

Naujas Ani Lorak aromatas skamba moteriškumo melodija, kurios pagrindas yra šifonas – lengvas lyg šilkas vakarinių suknelių, elegantiškų palaidinių ir apatinių audinys. Tyras ir drąsus tuo pat metu šifonas suteikia išskirtinumo bet kokiam įvaizdžiui. Plevenantis audinys dovanoja šilkinius prisilietimus, suteikia impulso jaustis nuostabia, viliojančia ir moteriška.

„Chiffon by Ani Lorak“ – tai lengvas srovenantis audinys, virtęs aromatu. Subtili kompozicija jungia pelargonijos, slyvos ir kvapiosios kanangos natas, o skriejantis šleifas sugeria baltųjų gėlių, muskuso ir medienos vainiką. Aromatas persimaino ir jo kvapų puokštė sklandžiai susilieja su odos prieskoniu. Tai suteikia jam nepakartojamą individualų skambesį.

Štai ką Ani Lorak sako apie savo aromatą: „Aš užmerkiu akis ir užuodžiu aromatą, jaučiu jį ant savo odos. Šifonas glosto kūną ir apgaubia švelniu, perregimu šilku, tarsi prisiliestų mylimasis. Lengva, srovenanti medžiaga – mano maloni paslaptis: gundanti palaima, aistringas glėbys, stiprūs jausmai.“

Originalus pakuotės dizainas puikiai perteikia lengvą audinio ir aromato jausmingumą. Švelnus, malonus liesti buteliuko stiklo paviršius panašus į šifoną. Gracinga jo forma primena vėjyje plevenančio audinio klostes.

Šis tualetinis vanduo tiks šiuolaikiškai, sėkmingai moteriai, suvokiančiai savo išskirtinumą ir sugebančiai vilioti švelnumu, žavėti ir jausmingumu, ir atvira drąsa.

Aromato tipas
Medienos, rytietiškas, gėlių


Viršutinės natos
Pelargonija, slyva, kvapioji kananga
Aromato „širdis“
Kedras, pačulė, tuberoza
Bazinės natos
Santalas, apelsinų žiedai, muskusas

Trumpas aprašas
Išskirtinis POP muzikos žvaigždės aromatas, atskleidžiantis moteriškosios prigimties esmę per tyro švelnumo ir drąsaus jausmingumo kontrastą.

21635 Tualetinis vanduo Chiffon by Ani Lorak

LIUX klasės gaminiai – analogai:
Sensi by Giorgio Armani
My Couture by Givenchy
Desnuda by Emanuel Ungaro

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą